zakelijk
 

Service van Allianz Betaalgarantie

We maken het voor u mogelijk op elk gewenst moment gebruik te maken van onze service. Op deze site maakt u zelf of samen met uw verzekeringsadviseur de juiste keuze op het juiste moment.

Registreren
Toegang tot Allianz Betaalgarantie verkrijgt u na registratie als abonnee op www.allianzbetaalgarantie.nl. Klik in het rechtermenu op registreren om u aan te melden. Het abonnement kost € 295 per jaar. Nadat u geregistreerd bent heeft u toegang tot alle services. U kunt ook de demo raadplegen voor meer informatie.
 

Euler Hermes
Wereldwijde en lokale kennis. Met ruim 110 jaar ervaring bent u bij Euler Hermes aan het juiste adres. Wij zijn wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso. Euler Hermes is onderdeel van de Allianz Groep. Daarbij beschikken wij door onze aanwezigheid in 51 landen over uitstekende lokale kennis. Zo kunnen wij uw risico’s ter plaatse goed inschatten.
 

Kenniscenter
Dankzij ons eigen kenniscenter hebben wij informatie over de financiële vooruitzichten van branches en landen. Over de hele wereld zijn onze experts continu bezig met het analyseren van het betalingsgedrag, de solvabiliteit en kwaliteit van bedrijfsvoering van uw klanten om u op tijd te kunnen adviseren over belangrijke ontwikkelingen. Voor een uitleg van de verschillende facetten van een kredietverzekering, ga naar: www.eulerhermes.nl